Conexiunea corp-minte-pamant și tratamentul regenerativ cu campuri pulsatoare

Conexiunea corp-minte-pamant și tratamentul regenerativ cu campuri pulsatoare

Conexiunea corp-minte-Pământ (0-30 Hz)

Totul în viaţă este vibraţie. — Albert Einstein

Câmpurile magnetice pulsatoare ale Pământului sunt esenţiale pentru viață la fel cum este hrana, apa şi oxigenul.

În această prezentare, vor fi menționate dovezi ale interdependenţei intime a Pământului, corpului, minţii şi celulelor organismului omului pe care le am descoperit in literatura.

Conexiunea Corp-Minte-Pământ:

Auzim des despre conexiunea minte-corp în medicina alternativă, dar este o imagine incompletă deoarece îi lipseşte elementul-cheie, Pământul.

După cum ne amintim, corpul nostru energetic holografic este un sistem deschis care se conectează în sus cu Pământul şi cosmosul şi în jos cu organele, țesuturile, celulele şi atomii.

Poate că ideea cea mai importantă de reținut este că gama de frecvenţe 0-30 Hz furnizată de Pământ este marele conector, care ne energizează, ne sincronizează şi ne conectează cu câmpul energetic hrănitor al Pământului.

Acest câmp este de asemenea holografic cât şi energetic, asemenea câmpului energetic al corpului uman.

El face mai mult decât să susțină, să protejeze şi să hrănească toate sistemele de organe, țesuturile şi celulele corpului uman.

Suntem parte a texturii câmpului holografic al Pământului.

Foarte simplu spus, sănătatea este starea de a fi conectat la Pământ, la câmpurile acestuia și la toate elementele necesare pentru viață, în vreme ce lipsa stării de sănătate este inversul, şi anume starea de a fi deconectat.

Citește articolul aici

No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: