AIIA va colabora cu Universitatea australiană Western Sydney pentru integrarea Ayurveda cu medicina modernă

AIIA va colabora cu Universitatea australiană Western Sydney pentru integrarea Ayurveda cu medicina modernă

„All India Institute of Ayurveda” (AIIA) va colabora cu Universitatea Western Sydney, Australia pentru cercetarea și elaborarea de orientări pentru integrarea principiilor Ayurveda cu medicina modernă. 

AIIA a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Western Sydney University, Australia la New Delhi, pe 22 noiembrie 2019.

Profesorul Barney Glover, vice-cancelar, Western Sydney University, Australia și prof. Tanuja Nesari, director, All India Institute of Ayurveda (AIIA) au semnat MoU în timpul vizitei delegației conduse de Dan Tehan, ministrul Educației pentru guvernul australian.

Memorandumul a fost convenit și schimbat cu ocazia evenimentului „Atelier de cercetare și cercetare internațională India Australia” la Ambedkar International Center, New Delhi.

Dl Ramesh Pokhariyal ‘Nishank’, ministrul Dezvoltării Resurselor Umane și Dan Tehan ministru pentru Educație, guvernul australian împreună cu doamna H.E, Harinder Sidhu, înalt comisar australian în India.

„Ambele instituții se angajează să ducă colaborarea la următorul nivel superior, identificând domenii specifice pentru colaborarea în educație, cercetare și practici ale medicinei tradiționale, asigurând în același timp standardele de calitate și, de asemenea, încurajând investițiile în infrastructura de medicină tradițională. Complementarea medicinei tradiționale Ayurveda  cu concepte convenționale de Medicină Modernă este de așteptat să genereze dovezi științifice care să ajute în continuare la îmbunătățirea asistenței medicală globale „, a spus profesorul Barney Glover, vice-cancelar WSU.

El a adăugat că India este o țară prioritară printre parteneriatele internaționale australiene.

El a spus că combinarea tehnologiilor bazate pe precizia observațiilor științifice ale medicinii moderne și cele bazate pe evidenta datelor, conform cu practicile din medicina ayurvedică vor aduce o contribuție valoroasă la furnizarea către populație a unui sistem de asistență medicală mai bun și mai sigur, în special spre dezvoltarea unei integrări sigure și eficiente a medicinei tradiționale extrem orientale și complementare, cu medicina moderna .

Sursa:
https://www.ndtv.com/education/all-india-institute-of-ayurveda-to-collaborate-with-australian-university-for-integration-of-ayurved-2137465

No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: