Ajuta Laser Acupunctura  in Recuperarea miscarii ?

Ajuta Laser Acupunctura  in Recuperarea miscarii ?

Aveți probleme ce se manifesta ca limitare în folosirea membrelor, sau a unor segmente corporale și nu puteti realiza cu ușurința activitățile cotidiene ?

Acupunctura clasica și Laser acupunctura ce folosește stimularea cu lumina monocromatica coerenta (bio-fotoluminiscenta) va poate fi de folos.

Stimularea acupuncturala electrica poate fi deosebit de eficienta in combinație cu laser acupunctura. Folosirea acestor protocoale de tratament in variate combinatii oferă multor persoane recuperarea mai rapida a capacității de mișcare.

Punctele de acupunctura de pe corp au proprietăți speciale.

Abordarea lor apeleaza la echilibrarea structurii câmpului energetic si informational, fapt ce adaugă procedurilor clasice calitatea structurilor ordonatoare informational energetice de a comanda organismului sa abordeze cu prioritate refacerea biologică și vindecarea unor anumite părți ale corpului sau a unora din funcțiile sale.

Aceste puncte vitale de pe corp fac obiectul a nenumărate studii medicale. Ele au conductibilitatea electrică de 100 de ori mai mare decât restul pielii.

Această observație uimitoare nu a putut încă fi explicată pe deplin de medicina contemporană prin mecanismele clasice. Teoriile câmpurilor informaționale formatoare au adus o lumina noua asupra acestor observații medicale.

Abordarea ultramoderna cu ajutorul tehnologiilor recente a produs și mai multă uimire.

S a găsit că traseele energetice descrise din trecutul îndepărtat de chinezi, moderni, japonezi și încă de alte culturi sunt cu adevărat o certitudine.

Cercetările realizate în România în anii 1980 au folosit izotopi radioactivi injectați in punctele de pornire ale meridianelor de acupunctura. Aceștia au demonstrat pentru prima dată științific și obiectiv că traseele meridianelor respecta descrierile existente de mii de ani in tratatele medicale chinezești.

Măsurarea calității electrice a pielii in punctele de acupunctura a condus la posibilitatea de a măsura atat situatia meridianelor cat si efectele terapeutice. Acupunctura isi demonstra astăzi eficienta atât prin îmbunătățirea stării de sănătate cât și prin măsurători la suprafața pielii (evidențiate si stocate pe calculator) cât si prin modificarile și restabilirea valorilor normale ale caracteristicilor electrice in punctele afectate.

SUA si Rusia sunt azi un exemplu de practica a acupuncturii.

Americanii dar și rușii măsoară meridianele prin detectarea parametrilor in puncte speciale și își fundamentează tratamentele pe baze recunoscute științific de comunitatea internaționala a specialiștilor in medicina chineza, insa si medicina koreana si cea japoneza.

La scara globala astazi știința medicala a acupuncturii dovedește efecte terapeutice certe si greu de inteles de specialiștii  in medicina modernă (occidentala).

Recuperarea miscarii este după durere una din cele mai mari probleme ale științei si asistentei medicale moderne, industrializate, alopate.

Pentru medicina chineza tradiționala fiecare caz în parte este unul particular și individualizat.

Fiecare persoana are propria afecțiune și propriul drum de refacere.

Și fiecare răspunde diferit la un tratament sau la altul.

Experiența recuperării capacitatii de mișcare a pacienților este o bucurie pentru ambele părți. Uneori abordarea interdisciplinara cu ajutorul unui psiholog și a unui antrenor ori kinetoterapeut personal permite depășirea chiar și a unor limitări vechi…

Pacientii își regăsesc speranța că să pot întoarce la o viață decenta, independentă, lipsită de durere și slăbiciune fizica.

Va recomand sa apelați la acupunctura. Dar și la Laser Acupunctura  si chiar si la PsihoNeuroAcupunctura …

Dr Florin Bebesel

Programări 0769659749

București

Piata Romana, Jules Michelet nr 1/ Magheru, Teatrul Nottara

No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: