Consultatii Controlul Durerii

Acupunctura abordează mai eficient durerea decât morfina… (?)

Americanii au descoperit acum 50 de ani în China ca durerea poate fi complet oprita de acupunctura și au hotărât sa o adopte descoperind în China in spitale ca se realizează zilnic operații pe cord deschis cu anestezie doar pe baza de acupunctura.

Televiziunea BBC a realizat și publicat pe YouTube un documentar asupra acupuncturii ce este gratuit în limba engleza și oferă imagini în direct de la aceste operații.

Link video BBC documentar acupunctura in operație pe cord deschis

Acupunctura nu pretinde ca durerea va trece complet de la prima vizita la un acupunctor sau ca ameliorarea ei va fi pentru totdeauna.

Managementul durerii însă este prima cauza de abordare a acupuncturii la nivel mondial, iar ea este deja oficial integrata în practică în peste 165 de tari din întreaga lume.

Acupunctura Durerii se adresează simptomului și deranjului dureros, iar acest demers punctual nu elimina cauza durerii, motiv pentru care înlăturarea durerii fără a afla înainte de ce ne doare este neindicata.

Imagini de la Cursurile Scolii organizate de Dr Florin Bebesel pe teme de durere, remodelare corporala, recuperarea motorie post AVC, fitoterapie, etc

Un tratament corect este cel al cauzei durerii motiv pentru care conform cu medicina chineza vă vom oferi direcțiile necesare de diagnostic prin investigațiile medicale suplimentare și expertiza unica oferita de medicina tradițională chineza și Ayurveda pentru evaluare pe baza de Puls Diagnostic, evaluare computerizata a meridianelor de acupunctura, evaluări complementare ce pot aduce multiple informații integrative.

Diagnosticul este completat de informațiile oferite de medicina chineza asupra echilibrului meridianelor energetice

Durerea este mai cu seama un simptom, un semn de suferință al organismului.

Articol în presa medicala

Dacă știți care este suferința dumneavoastră și cautati soluțiile MTC consultați serviciul nostru pentru o programare

0769659749 – Dr Florin Bebesel

Piata Romana – lângă Teatrul Nottara

https://www.romedic.ro/diminuarea-durerii-prin-acupunctura-0N55978

http://www.sfatulmediculuinaturist.ro/category/tratamentele-durerii-pain-management/

Stopfumat.com