Cum si cat se foloseste LaserAcupunctura in Fertilizare si Gestatie

Cum si cat se foloseste LaserAcupunctura in Fertilizare si Gestatie

Într-un studiu realizat de Stener-Victorin și colaboratorii de la Departamentele de Obstetrică și Ginecologie Fertility Center, Scandinavia și Universitatea din Gothenburg, se evidențiază faptul că femeile sunt încurajate să urmeze tratamente de acupunctură înainte și după transferul embrionului.

Observațiile clinice de la Berkley Center for Reproductive Wellness sugerează că cele mai eficiente tratamente de fertilitate implică o combinație de acupunctură, medicamente pe bază de plante și medicină tradițională.

Cu toate acestea, concepția apare uneori chiar si când acupunctura și medicamentele pe bază de plante sunt utilizate fără vre-o altă intervenție medicala.

Sursa. AmericanPregnancy org

Pacienții sunt tratați în mod obișnuit timp de trei până la patru luni înainte de a progresa la inseminare, fertilizare in vitro (FIV) sau transfer de ovul donator. Această stimulare laser a tratamentului punctelor speciale de pe corp dovedește un efect terapeutic semnificativ.

De obicei, majoritatea avorturilor spontane apar în primele 3 luni de sarcină. În consecință, tratamentul pacienților este adesea recomandat sa fie efectuat până în săptămâna 12 pentru a susține gestația și a preveni avortul spontan.

No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: