Este LaserAcupunctura mai eficienta decat acupunctura cu ace?

Este LaserAcupunctura mai eficienta decat acupunctura cu ace?

Tipurile de laser care sunt folosite in Laser acupunctură sunt clasificate după tipul semnalului luminos:

Laserul pulsat

Laserii pulsati emit fotoni în mod periodic precum ar rezulta dacă am porni și am opri emisia fasciculului de lumină la intervale regulate după o frecvență fixă. Niciun foton nu e emis în timpul pauzelor.

Puterea maximă emisa este determinată de timpul de emisie a pulsului, de frecvența pulsului și de energia cu care este încărcat fasciculul emis.

Laserii in Rezonanta ( laserii modulati prin frecventa)

Tratamentul cu frecvențe rezonante este bazat pe ipoteza că fenomenele de rezonanță pot mări absorbția fotonilor și în acest fel pot crește efectele de fotobiostimulare.

Când vorbim despre terapia cu laser de joasă putere în modulație de frecvență aceasta nu se referă la o modulație a frecvenței in sensul fizic ci la o utilizare a frecvențelor ce sunt în rezonanță cu un țesut sau un organ.

În acest sens fasciculul laser are funcția de transportor al frecvenței informației luminoase.

Atunci când folosim un laser pe principii de rezonanță medicul poate să aleagă între diferitele frecvențe devenite clasice cum sunt cele ale lui Nogier, Bahr, Reininger, etc.

Acestia sunt autori de „standarde de frecvențe rezonante” ce au determinat prin studii clinice diferitele efecte biologice și medicale ce apar la diferitele frecvențe ale stimulării laser.

Prin intermediul acestor frecvențe laser acupunctura adaugă acupuncturii clasice posibilitatea de a transmite o informație vindecătoare precisă, aleasă de medic, in punctele vitale cunoscute tradițional ca „puncte de acupunctură”.

Această posibilitate face ca acupunctura laser să fie, în unele situații medicale, mult mai eficientă decât acupunctura ce folosește numai binecunoscutele ace fine, de metal sau de cupru, de argint sau de aur.

No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: