LaserAcupunctura in Tulburarile Alergice – desensibilizarea fata de alergeni 

LaserAcupunctura in Tulburarile Alergice – desensibilizarea fata de alergeni 

LaserAcupunctura in Tulburările Alergice – desensibilizarea fata de alergeni 

Desensibilizarea ofera un tratament ce este valabil pentru toate tulburările alergice și de asemenea ca adăugire la unele tipuri de tratamente laser acupuncturale specifice pentru anumite alergii (spre exemplu cea exantematica sau eczema atopica, alergii la unele alimente, rinitele alergice, etc).

„Tratamentul de Desensibilizare” (cu laser in loc de ace) include trei abordări :

LaserAcupunctura folosește fascicul de lumină laser in loc de ace
  1. Laser hiposensibilizarea conform lui Pothmann
  2. puncte auriculare specifice
  3. Expunerea la lumina laser cu frecvențe de emisie al căror efect antialergic este deja demonstrat.

Daca doar acest tratament fundamental, cunoscut ca desensibilizarea de baza, este dorit, e important ca toate cele trei abordări sa fie utilizate in forma unei combinații.

Dacă este folosit în completarea unui tratament pentru alergie particulară (spre exemplu cea exantematica sau eczema atopica, alergii la unele alimente, rinitele alergice, etc) atunci este suficientă doar partea de desensibilizare specifică lui Pothmann.

Tratamentul medical ce se adresează cauzei, conform medicinei convenționale, urmărește desensibilizarea sau hipo sensibilizarea ( o imunoterapie specifică unui anume factor declanșator) care implică aplicarea regulată pe piele sau sub limbă a alergenului declanșator pentru o perioadă mai lungă de timp cum ar fi în mod comun trei ani de zile.

Diagnosticul medicinii tradiționale chineze

Cauzele se găsesc în scăderea nivelului energiei Qi a splinei, Qi al plămânului și Wei Qi (energia de apărare) scăzută. Stresul emoțional conduce la congestia sau stagnarea Qi-ului ficatului, creșterea Yang-ului ficatului, aprinderea focului la nivelul ficatului.

Laser desensibilizarea folosește opt puncte de acupunctura, cu expunere la dozele obișnuite în LaserAcupunctura.

LaserAuriculoTerapia folosește punctele interferon, histamina, ACTH.

Terapia in Rezonanță LaserAcupunctura folosește frecventele Nogier B, Bahr 5 și 1927Hz pt alergie, Bahr autovindecare, frecventele plămân, intestin gros, stomac, splina.

Tratamentul necesar cuprinde 1 ședința pe săptămână timp de 5-6 săptămâni.

Laser Desensibilizarea urmărește tratamentul punctelor cap coada a celor patru meridiane și aplicarea pe abdomen a substanței declanșatoare ce este considerata „alergen-ul” în punctul Vas Concepție 6 la 1,5 cun sub ombilic, supranumit de chinezi și „Marea Energiei”.

LaserAuriculo-Terapia se aplica chiar înainte de desensibilizare, mai ales in cazurile predispoziției fata de reacții alergice foarte intense.

In aceste situații Alergen-ul (de exemplu laptele) trebuie de asemenea sa fie diluat pentru primul tratament.

Pot apărea ocazional roșeața locală și „senzația de acupuncture” la stimularea acupuncturala laser.

Răspunsul terapeutic este variabil. In multe cazuri hipersensibilitatea alergica poate fi eliminata complet, caz în care medicația alopata se oprește. Cazurile cu predispoziție spre soc anafilactic sunt de evitat.

Aceste tehnici sunt însoțite de tratament cu : acid gama-linolenic, vit D3, Zinc, Seleniu, Magneziu, acizi grași esențiali, și două formule fitoterapie tradițională chineză You Ping Fen San , Lui Jun Zi Rang.

Examinarea sănătății și a meridianelor energetice prin puls diagnosticul chinezesc
No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: