Respiratie Terapeutica Pranayama la Ziua Internationala Yoga 2019

Doresti  să celebram împreună cu Ambasada Indiei la București „Ziua Internationala Yoga” ?

Anul acesta SSIMTIA va prezenta elemente practice terapeutice de Pranayama. Respiratia Yoghină are un puternic impact asupra stării noastre. Daca suferi de situații solicitante cotidiene și resimți o anume oboseala. Daca cauți o putere de concentrare mai buna. Daca vrei sa depășești gândurile reziduale sau îngrijorările poți învăța rapid cele mai la îndemână solutii.

Tehnicile de respirație yoga Pranayama le recomandam frecvent pacientilor, in consultațiile bazate pe Ayurveda,

Ele se bazeaza pe ritmare a Respiratiei – Pranayama.

Poti practica in cadrul evenimentului International Day of Yoga, organizat de Ambasada Indiei la Stadionul Arena Națională, sau in fiecare săptămână la clasa pe care o susținem de peste 3 ani.

În 21 iuniei evenimentul Ambasadei incepe la ora 9:00. Accesul necesita înregistrare prealabila pe emailul ambasadei. Va fi necesar să veniți cu propriul yoga mat.

PicsArt_11-02-04.42.39

Evenimentul va dura cateva ore in care urmarim sa celebram, impreuna cu toate persoanele interesate, binefacerile practici milenare pentru starea zilnica de bine și pentru sanatate.

Iata unul din aceste evenimente din anii trecuti

vezi aici detalii pe pagina de facebook Ambasadei – Bucharest Indian Embassy

The Embassy of India to Romania is organizing an event to celebrate the 5th edition of International Day of Yoga on 21 June 2019, Bucharest.

No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: