Sanatatea e legata de caracter !? De caractere :-)

Sanatatea e legata de caracter !? De caractere :-)

De ce e important pentru expertiza actului terapeutic să cunoști caracterul omului ?

Sănătatea unui individ este dependenta de caracter.
Trăsăturile negative îl pot determina sa facă lucruri condamnabile, sa adopte un stil de viață nesănătos, o atitudine incorecta fata de semeni sau față de natură.

Acestea se răsfrâng in timp scurt asupra sănătății.

Daca trăsăturile pozitive îl protejează susținându-i sănătatea fizică și psihică, combaterea celor negative și cultivarea celor pozitive va avea un rezultat benefic asupra biocâmpului său, asupra purificării corpului și asupra stării sale de puritate interioara.

Se vorbește mai mult despre Detoxifiere decât de Puritate.

dar ce este în final puritatea ?

A accesa și apoi a perpetua o stare de puritate interioara, pe diferite nivele, de la fizic și emoțional, mental, până la spirit, permite omului exprimarea potențialităților creatoare a caror sursă eternă este, încă de la început, Divinitatea.

Cu alte cuvinte călătoria pe care ființa o începe pe drumul către puritate este singura forma de alchimie necesară.

Omul ce devine mai pur, devine pătruns de tot mai mult bun simț, izvor al frumuseții interioare ce apare ca reflectare a Creatorului.
Treptat, puterile cărora le face loc puritatea sunt cele de sorginte divină, disponibile treptat, atât cât fiecare se păstrează în starea originară de puritate, aceasta fiind singura condiție in care se pot manifesta din ce in ce mai liber prin ființa omului.

Așa că dacă Detoxifierea este calea, puritatea este modelul.

Sa studiem așadar în medicinele străvechi oglindirea și caracterul omului și sănătatea pe care o dezleagă. In episodul următor…

A consemnat pentru cititor Dr Florin Bebesel

No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: