Specialisti in Sanatate NationalTV

Am raspuns postului NationalTv la unele intrebari legate de medicina chineza si cursurile pe care le initiem. Ii multumim pentru amabilitate.

– Tuina este Masajul Terapeutic Chinezesc, are efecte imediate si completeaza arsenalul medicului acupunctor, este realizat de tehnicieni maseuri educati in domeniul larg al terapiilor specifice medicinii chineze traditionale. Este putin cuniscut in Romania. Nici o institutie acreditata nu dezvolta acest tip de invatamant. Universitatea de Medicina Chineza Lisabona ne a acordat expertiza profesionala printr o delegatie academica. Viitoarele prigrame sunt inca in curs de pregatire si va vor fi anuntate daca va inscrieti in baza noastra de date printr un email spre naturamedica.ro[at]gmail.com

– Auriculoterapia este o disciplina medicala omologata de OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru ca ea s-a dovedit stiintific ca o metoda in sine, efectiv eficienta.
Ea ofera practicienilor posibilitatea sa stimuleze lobul urechii prin diverse modalitati simple, cu seminte, laser, ace sau bile metalice si magneti, pana la unele metode complexe, mult mai elaborate, cu scopul deblocarii functionarii unor organe si functii.

La ce este buna ?
– AVC accident vascular cerebral
– HTA puseele de hipertensiune arteriala pot fi in cateva minute controlate lasand uimiti medicii din urgente si pe cei din spitale
– dureri cu diferite localizari, diferite tehnici utilizeaza urechea, Pain Management este un domeniu deosebit de avansat si este profund revolutionat de medicina Chineza Traditionala MTC dar si de Ayurveda.

Ma opresc aici pentru a ma rezuma la cateva doar din benenficii.

Dr Florin Bebesel
Manager SSIMTIA
Specialist acupunctura
Radiodiagnostic, Ultrasonografie
0769659749

No Comments

Lasa un raspuns

%d blogeri au apreciat: