Curs Fundamentele Medicinii Traditionale Chineze

  FUNDAMENTELE MEDICINII CHINEZE

Modulul 1

Introducere in Medicina Chineza – 9 seminarii

Miercuri : orele 18.00-21.00

 Cost: 175 ron /seminar

Reducere la plata integrala in avans : Cost Promotional 1200 ron*

verifica online sau telefon disponibilitatea ofertei 

Obiectivul: parcurgi primi pasi in cunoasterea teoretica si practica a principiilor si mijloacelor Medicinii Traditionale Chineze (MTC).

Scopul:  cunoasterea semnelor de dezechilibru functional, a pasilor necesari stabilirii unui diagnostic MTC.

Studiul va analiza structura energetica a fiintei umane stabilita in cadrul sistemului de medicina traditionala chineza. Se vor studia Meridianele Energetice si Punctele Biologic Active intr-o maniera corelata progresiv cu principiile ce stau la baza MTC.

Modulul 1 : Fundamente MTC 

9 seminarii saptamanale a cate 3 ore

sustine Dr Florin Bebesel

are urmatorul Program :

Introducere in MTC

prezentarea generala a Meridianelor Principale si al Punctelor cele mai importante.

Conceptul de Qi (Chi sau Ki)

Teoria Yin-Yang, conceptul de vid-plenitudine

Cele cinci Elemente  sau Teoria celor 5 Mișcări

Conceptul de Sânge în teoria TCM

Fluidele corporale în teoria TCM

Examinări și metode de diagnosticare

20 minute de Qi Gong Terapeutic

Florin MTC

detalii suplimentare la 0769659749 !

Numarul de locuri este limitat!  Completarea locurilor disponibile se face in ordinea achitarii si confirmarii platii prin email.

N24TV: jurnal Stiri SSIMTIA

Dr Bebesel - Interviiu EuroNews - Mirela Vasadi Blasius

Dr. Florin Bebesel,

Medic si Fondator al Centrului – Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire (SSIMTIA) este adept al medicinei integrative, ce reuneste metodele medicinii ultramoderne cu cele naturale, nesintetice, blande, consacrate de milenii si cunoscute ca Medicine Traditionale.  

Plecand de la nevoia promovarii unui stil de viata „lifestyle” preventiv, intelept , adaptat si individualizat fiecaruia si a unui sistem de vindecare ce se adreeaza si imbolnavirilor cronice, isi desfasoara activitatea in Centrul SSIMTIA si Fundatia Phoenix pentru Cercetarea Ayurvedica asupra Cancerului.

Medicinele Traditionale ale Extremului Orient detin un tezaur de cunostiinte inestimabile din care s-au mai putut pastra numai o parte ce se dovedesc de neinlocuit si eficiente inca din antichitate. Unele mecanisme actioneaza mai direct la nivelul cauzelor si dezechilbrelor decat farmacologia sintetica dezvoltata abia de curand. 

Dieta si Nutritia ca „Food Medicine” este un nou concept stravechi ce astazi se dovedeste (prin studiile de microbiom spre exemplu) un important pilon al vindecarii regenerative si preventiei.

   
Dr Florin Bebesel are ca invitati (regulat) medici si profesori, personalitati consacrate in centre de tratament, centre de cercetare sau de la universitati de medicina chineza (TCM) si Medicina Indiana (Ayurveda) din diverse tari.

Sustine module de studiu al notiunilor fundamentale din Medicina Chineza „T. C. M.” si Medicina Indiana „Ayurveda”, Controlul Durerii, AuriculoTerapie, FitoTerapie, Masajul Ayurvedic si Marmas terapia si altele. 

Organizează uneori (dupa caz), pentru a obtine inca o opinie consultatii interdisciplinare online impreuna cu profesori universitari si medici consacrati in Medicinele Traditionale din India, Europa si SUA

CV: – Absolvent al Universitatii de Medicina din Cluj, absolvent al studiilor de specializare (5 ani) in Diagnostic Imagistic la Cluj Napoca, al studiilor de acupunctura dezvoltate sub egida Ministerului Sanatatii, participa constant la seminarii de formare si congrese in T.C.M. in Romania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Germania.

Are competente aprofundate in Medicina Chineza,  Puls Diagnostic, diagnosticul Irisului si Diagnosticul in Ayurveda.

Sustine saptamanal initiere esoterica si formare continua in Yoga Terapie, Arta Respiratiei Terapeutice „Pranayama”, Yoga Somnului – NidraYoga.

INSCRIE-TE AICI!


    Mesaj poate contine maximum 400 de caractere
    400

    [bws_google_captcha]


    Parteneri

    Parteneri Media