Ayurveda HomeRemedies, Atelier de Gatit si Consultatii Ayurveda

Cautati o solutie de sanatate pentru afectiuni pe care nu le ati depasit inca ?

Medicina Traditionala Indiana Ayurveda va pot fi de folos:

1. AYURVEDA HOME REMEDIES

 Dr Florin Bebesel, INTRARE LIBERA

23 iunie ora 18.30, Prezentare in cadrul Festivalului Zilele Culturii Indiene, Namaste India,

Locatia: Bucuresti, Calea Calarasilor nr 161 et 4

Sanatatea noastra incepe acasa. Unele situatii Trebuie si Poti sa le controlezi singur .Afla ce poti face acasa si care e momentul in care cauti ajutorul unui medic ca sa actionezi corect. 

 

2. ATELIER AYURVEDA FOOD MEDICINE

Sustine Prof. Dr. Venkata N. Joshi,

26 iunie 18.30 SEARA DE GATIT,

Locatia: Bucuresti, Calea Calarasilor nr 161 et 4

Cost: 200 ron,

Reducere de 100 ron la

Pachetul Atelier + Consultatie = 400 ron

3. CONSULTATII AYURVEDA

Sustine Prof. Dr. Venkata N. Joshi,

26-27 iunie, intre orele 9.00-17.00

Cost  300 ron

(sau 1 Pachet = 400 ron)

locatia Calea Calarasilor nr 161, la 100 metri langa Hala Traian, incinta Centrul BioFocus

 

 

Stiai ca ?

Ayurveda restabileste functionarea, produce detoxifierea si regenerarea organismului si foloseste metode naturale verificate timp de 5000 de ani.

Ayurveda trateaza cu succes cele mai multe afectiuni cronice precum si cancerul !

Mancarea indiana e apreciata pentru condimentele sale savuroase.

Ayurveda recomanda un Tratament Dietetic unic in lume – Individualizat, si ne arata cum ne putem folosi de alimente pentru a fi mai sanatosi.

Vom manca. Numarul de locuri este limitat si e bine sa te inscrii acum pentru a-ti asigura un loc.(0769659749)

Atelierul de Gatit „Ayurveda Food Medicine” se adreseaza mai cu seama pacientilor,

pentru a pune in valoare dieta prescrisa de medic si a vedea metode de preparare adaptate la problemele noastre de sanatate actuale.

La atelierul de gatit putem intelege ce inseamna un terapeut nutritionist in ayurveda si daca suntem atrasi de aceasta oportunitate profesionala cu totul noua in Romania.

Stim cu totii ca hrana este principala cauza de imbolnavire cronica. Acum putem afla cum facem din ea sursa noastra de vindecare si sanatate continua.

  •  

 Prof. Dr. Venkata N. Joshi

 

 

 

  •  Profesor Universitar Ayurveda, reprezentant al Ayurveda in comisia de sanatate a Parlamentului Britanic

Doctorul Profesor Venkata Joshi este decorat de doua ori de catre Parlamentul Britanic pentru merite deosebite in invatamantul medical si in raspandirea Ayurvedei in Europa.

Dansul isi desfasoara activitatea ca profesor de peste 15 ani in Regatul Unit al Marii Britanii, unde a activat ca si Co-Director al Ayurveda College CoA-UK (Milton Keynes), a sustinut programe de invatamant ca profesor de Ayurveda la Universitatea Essex,

Sustine consultatii periodic in Romania si preda cursuri universitare in mai multe tari: in Germania,  a infiintat Colegiul de Ayurveda la Zagreb , face parte din echipa de profesori Europe Ayurveda Academy Paris si in Romania (sustine dezvoltarea Ayurveda Academy Romania in parteneriatul cu Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire S.S.I.M.T.I.A. Bucuresti)

Dr. Florin Bebesel

 

  • medic, fondator si manager de proiect al Scolii de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire

Doctorul Florin Bebesel a studiat Medicinele Traditionale incepand din 1995 si sustine periodic prezentari si cursuri in acest domeniu. Vineri 23 iunie la orele 18.30 va sustine in cadrul Festivalului Zilele Culturii Indiene o prezentare a unor remedii accesibile pentru fiecare din noi acasa, ce sunt bazate pe Ayurveda.

Dansul considera ca schimburile profesionale cu medicii si profesorii din acest domeniu aduc un progres in asistenta medicala si in educatie. Medicina regenerativa Anti-imbatranire sau Anti-Aging are acum atat intelepciunea din Medicinele Traditionale cat si puterea data de cercetarile moderne.Putem azi introduce vindecarea bolilor cronice in viata tuturor?

In acest sens Dr Florin Bebesel a organizat Centrul si Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire S.S.I.M.T.I.A. Bucuresti.

Incepand din toamna anului 2017 vor fi lansate cursurile Romania Ayurveda Academy prin colaborarea cu Prof VenkataJoshi si echipa dansului.

Va asteptam

pentru inscriere la Consultatii vizualizeaza oferta si formularul de inscriere aici

venkata-2

venkata-3

 

ayurveda-spice

images 3brahmi_ayumeditatie_ayurveda_academic

    Mesaj poate contine maximum 400 de caractere
    400

    [bws_google_captcha]