• „Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire” aduce in Romania un concept inovator unic, la standard academic, ce promoveaza excelenta in domeniul sanatatii prin facilitarea accesului la cursurile de formare ale unor institutii de invatamant de inalta tinuta disponibile in tari din intreaga lume.  Adresat tuturor celor interesati, cat si  profesionistilor romani din domeniul sanatatii scoala ofera acces la cele mai recente si performante modalitati de intretinere a sanatatii disponibile in Europa, Statele Unite, Orient.
 • Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire SSIMTIA este rezultatul transformarilor majore ce au loc cu mare rapiditate in procesul de intretinere a sanatatii si este o punte intre diferite formari medicale si para-medicale, intre culturile medicale de pe diferite continente.
 • Ea este locul in care medicina ultramoderna a occidentului se intalneste, pentru a se imbogati, cu medicinele traditionale, cu sisteme de gandire si tratament ce sunt inca straine educatiei medicale generale din Romania, cu scopul cresterii arsenalului terapeutic al preventiei, profilaxiei, al vindecarii afectiunilor cronice.
 • Scoala va dezvolta un Centru Metodologic si Aplicativ pentru ca studiul practic al metodelor si sistemelor terapeutice sa fie aprofundat in programe de cercetare si inovare si in activitati educative.
 • Eforturile de cercetare inovare asupra metodelor anti-imbatranire si regenerare sunt o  prioritate definitorie. Scoala se racordeaza la cercetarile semnificative din acest domeniu ce se desfasoara intensiv in ultimele decenii la nivel global.
 • Sanatatea si sistemele medicale se afla in fata unor provocari deosebite. Interesul crescut al populatiei pentru solutii de intretinere a sanatatii prin mijloace cat mai naturale si netoxice, dorinta de crestere a performantelor individuale si a sperantei de viata. Pentru aceste prioritati cadrul academic al schimburilor stiintifice internationale continue este necesar si este prolific si inovator.
 • Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-Imbatranire SSIMTIA urmareste sa ofere programele educative si de informare cu cele mai recente cercetari, descoperiri si inovatii la nivel international.
 • Scoala promoveaza cercetarea: demarează proiecte de cercetare, cu caracter inter-, multi-, sau trans- disciplinar si aplicativ, nationale si internationale.
 • Cei care doresc sa aprofundeze anumite elemente sunt rugati sa foloseasca formularul de contact.
 • Periodic vor fi organizate evenimente de informare asupra cursurilor la care veti fi invitati ca urmare a solicitarii dumneavoastra de a fi inclusi in baza in noastra de contacte.
 • Programele Scolii urmaresc sa se dezvolte in orasele mari si in centrele universitare reprezentative. Scoala doreste sa incurajeze participarea tinerilor, a studentilor, a cercetatorilor, a cadrelor didactice sa intre in contact cu echipa noastra ca voluntari, pentru a demara activitatile sale si in orasele mari.
 • Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-Imbatranire dezvolta un programul numit „Ambasadorii Sanatatii Integrative” in care personalitati ale vietii publice sunt invitate sa se implice ca purtatori de drapel in programe sociale de comunicare cu scopul cresterii calitatii sanatatii publice.